Twana Adventure

Duik reis 19 dagen - Self Drive
Zuid Afrika, Swaziland, Mozambique

Landen: Zuid Afrika, Swaziland & Mozambique

 

Op deze reis bestuur je je eigen 4x4 voertuig. Je reist door Zuid Afrika, via Swaziland naar Mozambique om twaalf spectaculaire duiken te maken op drie verschillende lokaties. Hier kun je een verscheidenheid aan onderwaterleven aanschouwen, van de majestueze walvishaai en mantarog tot de kleinste zeepaardjes en naaktslakken. Dan op weg naar Kruger Park waar je, als je geluk hebt, de Big 5 kunt spotten! Maar houd ook je ogen open voor andere wilde dieren onderweg!

 

Tourcode: DiveTour19

Reissom: €2600 - 1 persoon.

Reissom: €1820 - per persoon bij 2 deelnemers.

Reissom: €1470 - per persoon bij 3 deelnemers.

Reissom: €1250 - per persoon bij 4 deelnemers. 

 

Inclusief: Huur van een 4x4 voertuig, Kampeeruitrusting, Kook uitrusting, Accommodatie zoals aangegeven, en 8 duiken zoals aangegeven.

 

Exclusief: Visas, vliegticket, zakgeld, Optionele Activiteiten, slaapzak & kussen, brandstof, maaltijden, grenskosten en tol. 

 

Reizigers dienen minimaal een dag voor aanvang van de reis, aanwezig te zijn op de plaats van vertrek.

 

Vertrekpunt: Pretoria (Twana Lodge)

Eindpunt: Pretoria (Twana Lodge)

 

Reizigers dienen minimaal een dag voor aanvang van de reis, aanwezig te zijn op de plaats van vertrek.

 
Dag 1: Mlilwane Wildlife Sanctuary (Swaziland)
Dag 2: Mlilwane Wildlife Sanctuary
Dag 3: Mlilwane Wildlife Sanctuary
Dag 4: Marracuene (Mozambique)
Dag 5: Morrungulo
Dag 6: Morrungulo - 2 duiken
Dag 7: Tofo
Dag 8: Tofo - 2 duiken
Dag 9: Tofo - 2 duiken
Dag 10: Tofo - 2 duiken
Dag 11: Zavora
Dag 12: Zavora - 2 duiken
Dag 13: Zavora - 2 duiken
Dag 14: Maputo
Dag 15: Kruger Nationaal Park (Zuid Afrika)
Dag 16: Kruger Nationaal Park
Dag 17: Kruger Nationaal Park
Dag 18: Twana Lodge

  Reizigers dienen minimaal een dag voor aanvang van de reis, aanwezig te zijn op de plaats van vertrek.
Dag 1:

Mlilwane Wildlife Sanctuary - Swaziland

Je verlaat Zuid Afrika en gaat de grens over naar Swaziland. Je rijdt door naar Mlilwane Wildlife Sanctuary, waar je de middag lekker aan het zwembad kunt doorbrengen. 

Dag 2:

Mlilwane Wildlife Sanctuary

Vandaag heb je de hele dag de tijd om Mlilwane te gaan ontdekken. Je kunt gaan hiken, paardrijden of een bezoek brengen aan het Roan Antilope Fokprogramma.

Dag 3:

Mlilwane Wildlife Sanctuary

Er zijn een hoop verschillende dingen te doen in Swaziland: Breng een bezoek aan de kaarsenmakerij of bekijk hoe glas geblazen wordt bij de Ngwenya glasfabriek. Ga voor een heerlijke lunch naar Malandela's Center.

Dag 4:

Marracuene - Jayz Beach Lodge - Mozambique

Vanuit Swaziland steek je de grens naar Mozambique over. Je gaat op weg naar het strand waar je je tent opzet bij Jayz Beach Lodge.

Dag 5:

Morrungulo

De komende dagen breng je door met duiken bij Morrungulo, wat uitgeroepen is tot een van de beste stranden in het Inhambane-gebied.

Dag 6:

Morrungulo

Vandaag kun je twee duiken maken bij het ongerepte Sylvia Shoal rif. Ontdek de wereld van fascinerende koralen en ander onderwaterleven bij het Sylvia Shoal Rif, wat bekend staat als een van de beste duikplekken ter wereld. Je maakt kans kennis te maken met de vriendelijke reuzen van Mozambque, de walvishaai en de mantarog! Sylvia Shoal is ongeveer 14 kilometer lang met een gemiddelde diepte van 10 meter. een fantastisch rif dat nog niet uitgebreid ontdekt is.

Dag 7:

Tofo

Tofo staat bekend om het bochtige strand en de nabijgelegen koraalriffen. Enorme mantaroggen zwemmen bij het Manta Rif, een bekend "schoonmaakstation", dat kleine visjes aantrekt die zich tegoed doen aan de parasieten op de mantaroggen en aan ander afval. Dolfijnen, walvishaaien en migrerende bultrugwalvissen zwemmen hier ook rond. 

Dag 8:

Tofo

Vandaag kun je twee duiken maken op een van de 19 prachtige en gevarieerde duikplekken die Tofo te bieden heeft.

Dag 9:

Tofo

voor vandaag staan er weer twee duiken gepland.

Dag 10:

Tofo

Ook vandaag kun je twee duiken maken.

Dag 11:

Zavora

Je reist verder zuidwaarts naar Zavora Lodge wat gelegen is aan een van de mootste delen van de kust van de Inhambane provincie. De lodge heeft een bar en een restaurant, huisjes aan het strand, bungalows en kampeerplaatsen.

Dag 12:

Zavora

Vandaag kun je twee duiken maken om de schoonheid van de oceaan te bewonderen. Zavora heeft een Manta schoonmaakstation, dat op 12-20 meter diepte ligt, maar er is ook een grote verscheidenheid aan andere interessante bezienswaardigheden, zoals murenes, naaktslakken, Spaanse dansers en zeeduivels. 

Dag 13:

Zavora

Breng je tweede dag hier door met weer twee duiken!

Dag 14:

Maputo

Reis nog verder zuidwaarts naar Maputo, de hoofdstad van Mozambique. Breng de avond door in de stad en geniet van de kleurrijke en levendige markten en restaurants.. 

Dag 15:

Kruger Nationaal Park - Zuid Afrika

We laten de koelte van de zeewind achter ons en we gaan de grens over, terug naar Zuid Afrika, waar je de komende drie nachten in de bush doorbrengt. 

Dag 16:

Kruger Nationaal Park

Maak een gamedrive en ga op zoek naar wilde dieren, zoals olifanten, leeuwen, neushoorns, buffels en luipaarden. Maar focus niet alleen op de 'Big Five', geniet ook van de schoonheid van de kleinere dingen.

Dag 17:

Kruger Nationaal Park

De laatste dag in het park voor je terugggaat naar Pretoria.

Dag 18:

Twana Lodge

Vandaag is de laatste dag van 19 fantastische dagen in je eigen 4x4 voertuig dat je over stranden en door de bush gevoerd heeft!

 

Top <h4>twana.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/lodge/">Lodge</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/group-tours/">Studenten Safaris/Safari Cursus</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/south-africa-swaziland-tour/">Zuid Afrika reis</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/alle-reizen/">Alle reizen</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/botswana-wild/">Botswana Wild </a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/self-drive-19-days-tour/">Duik reis 19 dagen - Self Drive</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/self-drive-14-days-tour/">Duik reis 14 dagen - Self Drive </a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/group-dive-mozambique/">Groeps duik reis Mozambique</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/group-dive-mozambique-malawi/">Groeps duik reis Mozambique & Malawi</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/contact-form/">Contact formulier</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/reizen/botswana/">Reizen naar Botswana</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/reizen/namibie/">Namibië reizen</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/safari/botswana/">Safari Botswana</a></li> </ul>