Twana Adventure

Over Twana Backpackers Lodge

Onze lodge bevindt zich in Zuid Afrika, net ten oosten van Pretoria.

Arne heeft Twana Backpackers and Adventure Lodge in 2003 opgericht. Hij is begonnen met reizen in 1994, als chauffeur en reisleider voor een bekende Nederlandse reisorganisatie op expedities naar Afrika, Zuid Amerika en India. Deze expedities waren overlandsafari's, die soms wel 9 maanden duurden. Met uitzondering van de Zuid Amerika expedities, begonnen deze reizen allemaal in Amsterdam.

 

Ondertussen was Afrika hem in het bloed gaan zitten en Arne besloot een bedrijf te beginnen in Zuid Afrika. HIj sloot een contract met zijn voormalige Nederlandse werkgever om die te voorzien van overland trucks. In 1999 verhuisde Arne naar Harare in Zimbabwe. Na 4 jaar succesvol reizen te hebben georganiseerd, besloot hij de business te verplaatsen van Harare in Zimbabwe naar Pretoria in Zuid Afrika. Op hetzelfde moment heeft hij ook Twana Backpackers Lodge in Pretoria geopend.

Rond deze tijd ontmoette Arne Chris, zij werkte als chauffeur/reisbegeleidster op een van de trucks en vanaf toen hebben Arne en Chris samen het bedrijf groot gemaakt.

 

We bieden niet alleen accommodatie, maar ook reisadvies. We hebben een werkplaats waar je aan je 4x4 voertuig kunt sleutelen. We ontvangen het hele jaar door groepen van o.a. scholen, universiteiten, sportclubs en kerkgemeenschappen. We hebben 76 slaapplaatsen en genoeg ruimte om te camperen op ons 8,5 hectare grote terrein.

Op het moment bieden we reizen aan naar Botswana, Namibie, Zuid Afrika, Zimbabwe, Malawi en Mozambique voor de Universiteit van Wageningen en Utrecht. Verder organiseren we ook duiktrips naar Mozambique, Malawi en Zuid Afrika.

 

Overland reisorganisaties gebruiken Twana Backpackers Lodge als begin-of eindpunt van hun reizen door Zuidelijk Afrika en ook individuele reizigers die met hun eigen of gehuurde auto's een trip maken, komen naar Twana Lodge.

Met onze 4x4 wagens bieden we een breed assortiment aan reizen, tot groepsreizen met de auto's.  We reizen onder andere naar Zuid Afrika, Namibie, Botswana, Zimbabwe, Mozambique, Malawi, Zambia, Tanzania en Kenia.

We bieden ook verschillende dagtrips aan.

* Parking voor overland trucks en 4x4 wagens

* Gratis Wifi

* Bar, pooltafel, Lapa Braai, DSTV Lounge, zwembad, speelruimte voor kinderen, u kunt zelf koken en vervoer van en naar het vliegveld en de stad

Top <h4>twana.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/lodge/">Lodge</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/group-tours/">Studenten Safaris/Safari Cursus</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/sabozi-tour/">Sabozi reis</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/south-africa-swaziland-tour/">Zuid Afrika reis</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/alle-reizen/">Alle reizen</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/botswana-wild/">Botswana Wild </a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/contact-form/">Contact formulier</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/reizen/botswana/">Reizen naar Botswana</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/reizen/namibie/">Namibië reizen</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/safari/botswana/">Safari Botswana</a></li> </ul>