Twana Adventure

Reizen naar Botswana

Reizen naar Botswana

Altijd al willen reizen door het reine Botswana? Genietend van trompetterende olifanten bij zonsondergang. Leeuwen die met hun sierlijke pas op hun eten jagen. Kleurrijke vogels die met hun vrolijke gekwetter een nieuwe dag inluiden. Met Twana Adventure wordt die droom werkelijkheid! In samenwerking met de Universiteit van Wageningen organiseren wij al sinds 2003 onvergetelijke groepsreizen door Botswana. Liever een maatwerk reis? Ook dat is mogelijk bij Twana Adventure. Sta jij binnenkort met jouw gezin of vrienden in ‘Africa’s Shining Light’?

 

De wildernis in met game drives

Avontuurlijk reizen door Botswana? Stap dan in één van onze 4x4’s! Spot neushoorns in Khama Rhino Sanctuary. Bewonder giraffen, cheetahs, wilde honden en hyena’s in Central Kalahari. Geniet van het gebrul van leeuwen in de nacht. Peddel in een mokoro door de Okavango Delta. En kampeer tussen de olifanten in Elephant Sands. Met onze game drives wordt jouw safari er één om nooit meer te vergeten!

 

Reizen Botswana

 

Uitwaaien tijdens een cruise

Na al die indrukken van het reizen door Botswana even tot rust komen? Waai lekker uit tijdens onze bootcruise op de Chobe rivier. Genieten gegarandeerd! Het wordt namelijk een uitzicht om nooit te vergeten. Puku en Lechwe antilopen die door de natuur stuiven. Olifanten die de rivier oversteken. Je kunt er geen genoeg van krijgen. Lekkere trek? Ga dan gezellig tafelen in het restaurant.

 

Een bezoekje aan Maun

Tijdens onze reizen door Botswana bezoeken wij ook Maun. Dit is de twee na grootste stad van het land en erg populair onder de toeristen. Let tijdens jouw bezoek vooral op de mix van moderne gebouwen en de inheemse hutten van het Batawanavolk. Boodschapje doen? Bezoek dan één van de vele winkelcentra die de stad kent.

 

Door Botswana reizen met Twana Adventure

Prachtige wilde dieren. Inheemse hutten. Is het jouw droom om door Botswana te reizen? Twana Adventure regelt het voor je! Al sinds 1994 hebben wij ervaring met Nederlandse expedities door Afrika. Je reist door Botswana tijdens de volgende groepsreizen: Sabozi tour en Botswana wild. Liever backpacken of voor de reis eerst een nacht bij ons overnachten? Dat kan! Maak dan gebruik van onze lodge. En ontdekken jullie Botswana liever zelf? Huur dan één van onze volledig uitgeruste 4x4’s. Ook zo wordt een groepsreis door het prachtige Botswana gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

 

Groepsreis Botswana

 

Boek nu jouw groepsreis door Botswana!

Trompetterende olifanten. Jagende leeuwen. En prachtige roofvogels. Heb jij altijd al door Botswana willen reizen? Met Twana Adventure maak je deze droom werkelijkheid! Geniet van Hollandse nuchterheid en neem vandaag nog contact met ons op! Stuur een bericht via ons contactformulier of mail naar twanaadventure@gmail.com. Ga het avontuur aan! Kies voor één van onze groepsreizen door Botswana!

Top <h4>twana.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/lodge/">Lodge</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/group-tours/">Studenten Safaris/Safari Cursus</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/sabozi-tour/">Sabozi reis</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/south-africa-swaziland-tour/">Zuid Afrika reis</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/alle-reizen/">Alle reizen</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/botswana-wild/">Botswana Wild </a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/contact-form/">Contact formulier</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/reizen/botswana/">Reizen naar Botswana</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/reizen/namibie/">Namibië reizen</a></li> <li><a href="https://www.twana.nl/nl/safari/botswana/">Safari Botswana</a></li> </ul>